Ràdio Trinijove alça el teló la Festa Major de la Trinitat

Noticies

Ràdio Trinijove va oferir divendres passat un programa especial en directe des de la sala d’actes del Centre Cívic sobre la Festa Major de la Trinitat Vella. Un cop més, la ràdio va exercir d’altaveu de totes les activitats que s’estan preparant i una quinzena de protagonistes de diferents entitats van passar pels nostres micròfons. 

El passat divendres 28 de maig era un dia especial al barri de la Trinitat Vella. Començava una Festa Major diferent a totes les altres. Després de gairebé un any i mig de pandèmia, sense haver pogut fer activitats presencials l’any passat, la Comissió de Festes de la Trinitat Vella i totes les entitats del barri han treballat aquest any de valent per intentar tenir una gran Festa Major amb el màxim nombre d’activitats possibles, però sempre respectant les mesures per evitar la propagació del virus.

El nostre programa especial en directe des del Centre Cívic era la primera de les activitats del calendari que s’havia anat repartint al llarg de la setmana pels comerços del barri. El nostre objectiu va ser fer d’altaveu de tots els actes i celebracions que s’estan duent a terme des d’aquella mateixa tarda del divendres 27 de maig i fins al pròxim diumenge 6 de juny. Vam donar veu a totes les entitats que organitzen les activitats, ens van explicar en què consisteixen i com hi poden participar. Volíem fer caliu i convidar tothom a participar a la nostra Festa Major.

Pots recuperar el programa, amb les intervencions de la Comissió de Festes, l’Aula Ambiental de Sant Andreu, l’Associació Flamenca, Trinifoc, Club de Petanca, Escamot, Centre Cívic, Biblioteca J. Barbero, Els Triniteiros, Gegants i Grup de dones i molt més, a travès del nostre canal d’Ivoox:

Moltes gràcies a totes les entitats i en especial, a la Comissió de Festes i al Centre Cívic, per permetre’ns gaudir d’una gran tarda de ràdio tots plegats.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.