Ràdio Trinijove torna a La Sagrera per la Festa Major

Noticies

Dissabte 11 de novembre Ràdio Trinijove va realitzar un programa especial des de la Plaça Jardins d’Elx sobre la Mostra d’entitats de la Festa Major de La Sagrera.

Després d’uns anys d’absència, Ràdio Trinijove va tornar a creuar el Districte de Sant Andreu per arribar fins el barri de La Sagrera per acompanyar les entitats en el primer acte de la Festa Major de La Sagrera que se celebrarà al llarg de les dues properes setmanes. Amb la fantàstica organització i coordinació de la Comissió de Festes de La Sagrera, més d’una vintena d’entitats van participar a la Mostra en un acte festiu i molt participatiu.

Totes aquestes entitats, de perfils i sectors molt diversos, van passar pels micròfons de Ràdio Trinijove durant el matí. També els artistes que van actuar en directe a la Plaça, convidats pel nostre col·laborador i veï de La Sagrera, Iván Castisens. En el programa també vam poder escoltar l’homenatge a la colla Drac, Diables i Gegants de La Sagrera, de la mà l’autor del llibre La Barcelona gegantera, Nico Alonso i el col·loqui conduït per Carlos Cañas amb Judith Lorita, Mireia Llera, David Marín i Jordi Corominas.

  

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.