Aquest diumenge, 10a edició de la Cursa Popular de la Trinitat Vella

Noticies

L’Associació de Veïns de la Trinitat Vella organitza la desena edició de la Cursa Popular de la Trinitat Vella, que per primera vegada se celebrarà fora del marc de la Festa Major, aquest diumenge 19 de novembre.

El barri espera una de les cites esportives més importants de l’any, diumenge centenars d’atletes de tots els nivells estan convocats a la Llosa del Metro a les 9:00 del matí i completaran un recorregut de cinc quilòmetres. Com cada any, la cursa recorrerà els carrers principals del barri i provocarà algunes restriccions de trànsit i modificacions en el pas d’algunes línies d’autobús.

Hi haurà quatre categories: Open masculí i femení, i Infantil masculí i femení. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer prèviament al CEM Trinitat Vella, a la seu de l’Associació de Veïns i Veïnes i al Centre Cívic Trinitat Vella o bé el mateix dia de la cursa abans de començar.  El punt de trobada s’habilitarà a partir de les 8:00.

La presidenta de l’Associació de Veïns de la Trinitat Vella, Manoli Vera, va explicar al programa Què ha passat a la setmana? de Ràdio Trinijove d’aquest divendres com han organitzat la gran Cursa d’aquest diumenge. També ens va parlar sobre les pròximes eleccions a la junta de l’Associació i molts altres temes. Podeu recuperar-ho a la part final del programa:

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.