Recuperem l’activitat als estudis

Noticies

Des d’avui dilluns 11 de gener Ràdio Trinijove torna a emetre programes en directe des dels estudis de forma regular. Amb un protocol especial per evitar la propagació del virus i prevenir possibles contagis, la ràdio recupera l’activitat habitual després d’un llarg periple en el que la situació sanitària ha impossibilitat el seu ple funcionament.

L’estrena del curs radiofònic 2021 l’ha protagonitzat el programa literari matinal Calaix de Llibres, presentat per Violant Múñoz amb la col·laboració de Guillem García. Ens han portat les millors recomanacions i ressenyes literàries i una entrevista amb Santiago Posteguillo, autor del llibre Y Julia retó a los dioses. Pots tornar a escoltar aquest programa, com tots els que emet Ràdio Trinijove, al nostre canal d’Ivoox.

Demà dimarts serà el torn d’altres programes com Culturalia o Espejo Refranero i a partir dels pròxims dies s’han aniran reincorporant la majoria de programes ja consolidats al 91.6 de la FM com Adelante, La Vida es ocio, Frecuencia I-Vaginaria, Sintonía Espiritual, De tú a tú o Diversitats.

La nova temporada radiofònica també portarà altres novetats molt interessants a la programació. Tindrem un nou programa els dimecres presentat per dos vells coneguts de la casa, Dona’t ràdio, i nous espais com Amb la Ciutat als peus o Món sostenible, que s’afegeixen a d’altres com Estudio Protegido, Trovador Urbano, Ningú no és perfecte o Aires Celtas que s’emeten des de fa unes setmanes.

Els programes musicals de tot tipus d’estils i formats continuaran sent senya d’identitat de l’emisora totes les nits; amb Dancing in my House els dilluns, El Club de Country els dimarts), Volumen al máximo els dimecres, Technödrom els dijous i Monotronic i El Concert de la teva vida els divendres; i sobretot els caps de setmana, on el DJ Radioactivo s’uneix als ja clàssics Cocodril Club i LVEO Night Club.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.