Parlem de la contaminació a Barcelona amb Miquel Ortega

Noticies

Avui divendres 29 de gener hem tingut amb amb nosaltres al programa QUÈ HA PASSAT AL MES? de Ràdio Trinijove a Miquel Ortega Cerdá, doctor en ciències ambientals, físic, investigador a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental de la Universitat Autònoma de Barcelona, fundador de la Fundació ENT i, entre moltes altres coses, coordinador de l’anuari de la contaminació Barcelona 2020 que es va publicar fa uns dies.

Amb ell hem abordat una qüestió de primer ordre que ens hauria de preocupar a tots com és la sostenibilitat ambiental de la ciutat, un tema que teníem damunt la taula com a urgent abans de la pandèmia però que ha quedat en un segon terme durant molts mesos a causa de la pandèmia. Hem intentat esbrinar en quin estat ens trobem i hem analitzat la influència que pot tenir aquest període de restriccions a llarg termini en el medi ambient.

Ha estat l’últim programa en directe des dels estudis en aquest mes de gener, en el qual hem recuperat la plena activitat a la ràdio tot i les limitacions obligades pel virus. Des de l’11 de gener oferim programes en directe tota la setmana: Calaix de Llibres, Espai de Salut i Connexió Intercultural els dilluns; Espejo Refranero, Encomana el català i Culturalia els dimarts, Connectant amb les famílies i Adelante els dimecres, Sintonía Espirtiual, La Vida es ocio i Diversitats els dijous i els especials i l’informatiu els divendres, a més de tota la resta de programes enregistrats que oferim com Estudio Protegido, Ningú no és perfecte, Món sostenible o Chispa Flamenca i tots els musicals.

Una programació molt variada que la setmana vinent encara s’ampliarà més: dimarts de 10 a 11 estrenem l’espai Amb la ciutat als peus que torna a l’emissora un parell d’anys després de la mà d’Olga Escribano i també Frecuencia I-Vaginaria, amb la Tina Recio ja recuperada, torna amb nou horari: dijous de 9 a 11 del matí. De tú a tú amb Paco Orozco també tornarà en principi al llarg del mes de febrer i tindrem altres novetats. Per tant, poc a poc, va tornant la normalitat aquí a Ràdio Trinijove gràcies a l’esforç que hi estan posant els col·laboradors i voluntaris de l’emissora, als quals des d’aquí volem transmetre el nostre agraïment.

Pots tornar a escoltar en qualsevol moment des de qualsevol lloc del món tots els programes que hem emès en directe des dels nostres estudis al nostre canal d’Ivoox.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.