Totes les veus de la Mostra d’Entitats 2022

Noticies

El passat diumenge 2 d’octubre es va realitzar la Mostra d’Entitats de la Trinitat Vella al Parc de la Trinitat i com sempre Ràdio Trinijove hi va ser present, donant veu a totes les entitats participants.

Amb el retorn al Parc, deixant enrrere definitivament la pandèmia, la Mostra d’Entitats recuperava el seu caràcter original. L’Associació de Veïns de la Trinitat Vella (AVV) organitzava l’esdeveniment, que va comptar amb la participació de més d’una trentena d’entitats i equipaments de la Trinitat Vella amb les seves carpes. En paral·lel es van dur a terme diverses activitats: classes de zumba, Flashmob, Hip-hop, flamenc, balls colombians, mostra de bollywood…

Totes i cada una de les entitats que hi van ser presents van tenir la oportunitat d’explicar què i qui són i quines activitats realitzen als micròfons de Ràdio Trinijove. Un gran matí, fent ràdio i fent barri tots plegats. Podeu escoltar el programa especial que vam realitzar aquí: Des de la ràdio, volem donar les gràcies a totes les persones que ens van acompanyar durant el programa i felicitar als organitzadors per aquesta gran jornada que vam viure.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.