Trinijove a la 5ª Fira d’Economia Solidària de Catalunya

Trinitat Vella / Trinijove, Uncategorized

FUNDACIÓ I RÀDIO TRINIJOVE COOPEREN A LA V FIRA D’ECONOMIA SOLIDÀRIA DE LA XES

Sota el lema “Terra Compartida, Terra Cooperativa”, torna la 5ª Fira de l’Economia Solidària de Catalunya impulsada per la XES. Seguint la nostra tasca social i inclusiva, la Fundació i Ràdio Trinijove volen cooperar i compartir un any més en la festa d’economia solidària més important de Catalunya.

Els dies 21, 22 i 23 d’octubre, el recinte de La Fabra i Coats obre les seves portes per donar a conèixer l’economia solidària i els beneficis que aporta aquesta economia alternativa, fomentar la intercoperació, incrementar el nombre de persones i organitzacions compromeses amb aquest nou tipus d’economia, i consolidar la FESC com un referent del mercat social a Catalunya i un esdeveniment clau a Europa.

La Fundació Privada Trinijove serà un dels estands de serveis a persones i empreses, que estarà a l’interior de la Fabra i Coats, juntament amb altres entitats i cooperatives vinculades a l’habitatge, alimentació, oci, cooperativisme, energies renovables emprenedoria social, formació i educació, entre altres sectors.

1a-foto-fira-300x169

fotorcreated1 (1)No només la Fundació hi estarà present. També la seva ràdio, que posarà ritme a la FESC2016 en el pati exterior de la Fabra i Coats a través de dues activitats: vermut musical i ràdio en directe. El 22 d’octubre tindrem el nostre vermut musical de 14 h a 15 h, en el que actuaran damunt de l’escenari el cantautor Daniel de Dios i el grup de hip hop ‘New Age’ mentre els visitants es poden prendre un vermut, amb o sense pintxo (el nostre company, Jose, del programa ‘Diversitats’ ens ha preparat un vermut i sortit de tapes d’allò més bones). A partir de les 15 h i fins les 16:15 h farem ràdio en directe, des del mateix escenari, amb tertúlies i debats sobre l’economia solidària i el cooperativisme.
Seguirem amb el nostre vermut musical el 23 d’octubre, dins de la 5ª Fira de la XES, aquesta vegada, però, amb artistes diferents encaminats al pop i al pop folk. Comptarem amb les veus femenines de l’artista Raquel Jiménez i la banda Los Peces de Cristina. Al ritme de la música, la gent que s’acosti a la Fabra i Coats podrà també tastar el vermut que ens ha preparat en Jose, el nostre “vermutero”.

14642251_1545933112099033_2145253519435461358_n

Música, vermut, ràdio en directe i molt de cooperativisme és el portarem a la FESC2016, la fira que construeix ponts entre individus i comunitats! T’esperem!

 

 

 

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.