Un concursant d’Eufòria, a l’Encomana el català

Noticies

El concursant d’Eufòria, Ethan Barea, va estar ahir dimarts 21 de març a Ràdio Trinijove, al programa ‘Encomana el català’. De la mà de Guillem Garcia vam conèixer el jove cantant, que va oferir una actuació en directe als oients. 

Per primera vegada un concursant del programa talent show de la Televisió de Catalunya (TV3) va visitar els estudis de Ràdio Trinijove. Des de l’inici de la seva segona edició fa unes setmanes, a l’‘Encomana el català‘, Eufòria és un tema habitual de debat igual que ho era al final de la temporada passada. Per això, van convidar l’Ethan Barea, un dels concursants que ha estat eliminat en la primera gala del programa però que manté esperances de tornar-hi.

Guillem Garcia i Roger Guarch li van fer una àmplia entrevista i van comentar amb ell diferents aspectes del programa de televisió i de la seva recent participació. A la part final del programa, Ethan Barea ens va oferir una petita actuació musical en directe acompanyat de la seva guitarra en exclusiva per als oients de Ràdio Trinijove.

 

‘Encomana el català’ és el programa de Ràdio Trinijove que dóna a conèixer la cultura catalana de tots els territoris de parla catalana, especialment al districte de Sant Andreu i a Barcelona. A travès de debats sobre teatre, llengua, literatura, música, folklore, televisió i gastronomia, entre molts altres temes, ens apropa la cultura catalana cada dimarts a les 20:30.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.