L’estiu sona millor amb Ràdio Trinijove!

Trinitat Vella / Trinijove

T’has perdut part de la programació de la darrera temporada de RÀDIO TRINIJOVE

Si és així, no pateixis!. Aquestes VACANCES tens l’oportunitat de recuperar-la, de tornar a escoltar els MILLORS PROGRAMES EN DIRECTE DE LA NOSTRA EMISSORA en el seu horari habitual. Programes en directe, de tota mena, que aborden informació, cultura i entreteniment però que també aposten per la diversitat, la inclusió social i la nova creació musical.  

Com a NOVETAT de la PROGRAMACIÓ ESTIUENCA, podràs tornar a reviure aquells ESPAIS ESPECIALS que hem fet al llarg de la temporada, com ara el Dia Mundial de la Ràdio, un especial sobre refugiats o converses entranyables a persones destacables, com ara a escriptors com Sr. Paco Tomás. No només et sentiràs acompanyat per la nostra comunicació social sinó també per la NOSTRA MÚSICA, per aquella música que ens han regalat, en un moment o altre, els artistes i grups musicals que hem convidat en els últims anys a l’estudi o en actes al carrer. Són 21 cançons especials amb les que Ràdio Trinijove se sent identificada i representada i tenim ganes de compartir-les amb tu aquest ESTIU!

Des de mitjans de juliol fins al 16 de setembre, ESCOLTA LA NOSTRA PROGRAMACIÓ D’ESTIU en el 91.6 fm i a radiotrinijove.org!

HORARI DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE
10-11h Nuestra mirada Emprendre aprop teu     Fem un cafè
11-12h   Chispa flamenca Parlant amb l’Olympia
12-13h   Espai Obert Scriptorium
13-14h La nostra música! La nostra música! La nostra música! La nostra música! La nostra música! La nostra música!
14-14.30h
14.30-15.30h

 

Especials Ràdio Trinijove 

Especials Ràdio Trinijove  Especials Ràdio Trinijove  Especials Ràdio Trinijove  Especials Ràdio Trinijove  Especials Ràdio Trinijove  Especials Ràdio Trinijove 
15.30-16h    

 

16-16.30h
16.30-17h Encomana el català
17-18h Amb la Ciutat als peus La vida es ocio
18-19h Inclou-me Culturàlia Diversitats
19–20h Frecuencia   Ivaginaria
20-21h   Música per catalogar Barcelona m’esborrona
21–22h Amb la Ciutat als peus ®  
22–23h Summer Party Trinijove Summer Party Trinijove Summer Party Trinijove Summer Party Trinijove Summer Party Trinijove Summer Party Trinijove Summer Party Trinijove

 

L’ESTIU SONA MILLOR AMB RÀDIO TRINIJOVE!

 

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.