Presentada la temporada 2018-19 i ja ON AIR estem!

Trinitat Vella / Trinijove
Queda ja oficialment presentada la nova programació de Ràdio Trinijove (2018-19) i ja ON AIR estem!

Noves il·lusions, noves aventures, nous reptes,… una nova temporada és la que arrenquem avui, 17 de setembre, i ho fem amb moltes ganes després d’unes vacances que ens han anat molt bé per carregar piles!. Una programació 2018-19 molt diversa i rica la que tenim, en la que no no hi falta cap ingredient: inclusió, diversitat i nova creació, a més d’informació, cultura, música, esport i entreteniment!. 

Vam poder conèixer més i millor, i de la mà dels protagonistes, la NOVA GRAELLA de RÀDIO TRINIJOVE en la PRESENTACIÓ OFICIAL que vam fer el passat 13 de setembre en el Centre Cívic de la Trinitat Vella, equipament amb el que tenim molt bona sintonia i on precisament es remonten els orígens de la nostra emissora.

Una gran convocatòria de col·laboradors i voluntaris de la ràdio hi va haver el dijous passat, a l’igual que un gran esperit engrescador i motivador que s’encomanava entre tots. En aquest acte d’inauguració de la programació 2018-19 vam presentar també tots els espais de la casa, els veterans, els que es consolidaran aviat i, per descomptat, els nous espais fets per creadors, artistes, dj’s i/o locutors: LA HORA DEL VERMÚ i EMOTION ON AIR i un NOU PROGRAMA DE SEXUALITAT, que en breu començarà a la ràdio!. La música a aquest acte tan especial per nosaltres la va posar ÈLIA BASTIDA I CARLA MOTIS, dues joves promeses de la Sant Andreu Jazz Band i l’artista CARMEN VALENZUELA, amb les que vam disfrutar molt personalment i musicalment!. 

Comencem la nova temporada tenint molt clar el rol tan important que juguen els mitjans de caire local i social, com Ràdio Trinijove, en els barris, districtes i a la ciutat de Barcelona!. Qui tambñe ho té molt clar i practica aquesta comunicació social i de proximitat, que tant ens agrada, és ALÍCIA ESCRIBANO, periodista i presentadora del programa BARCELONAUTES del canal 25 TV, que va participar en la presentació del dijous 13 de setembre reivindicant els beneficis que aporten els mitjans locals i engrescant-nos a seguir amb la nostra tasca radiofònica!.

Amb alegria, espontaneïtat, emoció, humor i bones vibracions seguirem fent ràdio tota la família de Ràdio Trinijove aquesta nova temporada, que promet i molt!.

Estàs preparat per viure una nova i gran temporada a Ràdio Trinijove? 

One thought on “Presentada la temporada 2018-19 i ja ON AIR estem!

  • Me gustaría escuchar el programa que se realizó la semana pasada sobre la drogadiccion. Colaboró mi hermano. Gracias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.