‘Connectant amb famílies’ retorna a Ràdio Trinijove amb molta força

Trinitat Vella / Trinijove

Trinijove no deixa de fer xarxa i de connectar-se amb el sector social, en el que centra la seva feina!

Noves incorporacions i noves connexions estableix Trinijove amb el retorn del programa radiofònic ‘Connectant amb famílies a Ràdio Trinijove i el programa formatiuAprenent junts l’art de viure en família a la Fundació Privada Trinijove!

Tenim la sort de reprendre, avui, 4 d’abril, la nova temporada del magazine radiofònic ‘Connectant amb familíes’, impulsat per dues tècniques del Servei d’Orientació i Acompanyament a la Família (SOAF) de Trinijove, la Iris Gómez i la LLuïsa Berrozpe. Aques espai, de la casa, vol ser un punt de referència i trobada per totes aquelles famílies que tenen dificultats o dubtes en la convivència familiar i l’educació dels fills/es o bé per aquelles que simplement se sentes perdudes i necessiten ser orientades. Per totes elles, va dirigit el ‘Connectant amb famílies’, que s’emetrà el primer dimarts de cada mes, de 12 h a 13 h, a Ràdio Trinijove (91,6 fm)!!  

Per escoltar el primer programa de ‘Connectant amb famílies’ cliqueu aquí

Precisament, l’inici d’aquest magazine radiofònic coincideix amb la 1ª edició d’‘Aprenent junts l’art de viure en família’, un programa formatiu impulsat des del SOAF de Trinijove amb el suport del Departament de Família del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, que s’adreça a famílies amb infants, de 6 a 12 anys. Aquest programa consta de 6 sessions de dues hores cada una.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cada primer dimarts de cada mes, de 12 h a 13, ‘Connectant amb famílies’ pel 91,6 fm!!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.