Diari Ràdio Trinijove – Març 2019

Uncategorized

Diari Ràdio Trinijove – Març 2019

Quin mes de març tan actiu i feminista radiofònicament parlant!. No hem parat de fer ràdio dins de la peixera, com ens agrada dir-li, però també de comunicar i divulgar la nostra tasca radiofònica i social a alguns dels esdeveniments socials i comunitaris més importants de la ciutat. Voleu saber a on?

Llegeix el nostre DIARI RADIOFÒNIC de març!.

RÀDIO TRINIJOVE A LA JORNADA DE LA XRCB, 

‘EnRedant les Ones’:

El passat 30 de març les ràdios locals i de la perifèria vam ‘EnRedar’ bé les ones a la Jornada de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona (XRCB)!. Ens vam posar cara i vam compartir i intercanviar experiències radiofòniques, tot escrivint i enganxant en post-it aquelles peticions, demandes i crítiques que totes tenim.

Ràdio Trinijove no es va perdre la cita i va participar-hi activament!.

Moltes gràcies a la #XRCB per organitzar aquesta primera trobada, que esperem que sigui la primera de moltes!.

Llarga vida a les emissores comunitàries!.

RÀDIO TRINIJOVE AL SALÓ DE L’OCUPACIÓ JUVENIL:

Ràdio Trinijove es va traslladar un any més al Saló de l’Ocupació Juvenil per tal d’acostar al públic jovent el fascinant món de la ràdio i enganxar-lo a ell!. Un cop el coneixes és impossible no enganxar-s’hi!. Amb joves atrets per la comunicació i la ràdio vam parlar de les similituts i diferències del mitjà radiofònic respecte altres mitjans, així com també de la tipologia i les temàtiques de les emissores i l’equip que les conformen.

Entre tots/es vam explicar els gèneres de l’informatiu, el magazine i el radiofòrmula!. Com s’estructura cada un d’ells, quins temes aborden?, com escollim les seves sintonies? Vam donar resposta a aquestes preguntes, entre d’altres, interactuant molt amb el públic!.

L’emoció i el caliu que vam viure el 22 de març al Pavelló 2 de l’Espai Descobreix ens va unir a un mitjà màgic i únic!.

RÀDIO TRINIJOVE mostra una mirada feminista:

#DiaDones19, #DonesAndreunques

Avui Ràdio Trinijove ha fet d’altaveu femenista per debatre i reivindicar el rol actiu i igualitari de la dona a la societat actual. Ho hem fet, com no podia ser d’altra manera, de la mà de dones molt treballadores i diverses, en edat, cultura i perfil professional i/o social, però totes elles de proximitat, del Districte de Sant Andreu.

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL PODCAST ⏩⏺⏪

Hem començat en família amb PILAR DÍAZ DEL GRUP DE DONES DE LA TRINITAT VELLA, que ha compartit amb nosaltres la lluita social, comunitària i sobretot igualitària i feminista encapçalada pel Grup de dones del nostre barri al llarg dels 25 anys de vida que té, entre d’altres qüestions.

L’especial d’avui ha seguit amb veu femenina amb dones de la Trinitat, La Sagrera i Sant Andreu, que, d’una banda,han deixat palesa la clara desigualtat de gènere existent a nivell social i laboral i la vulneració dels drets de la dona. D’altra banda, han posat de relleu lafigura de la dona de barri, que tanta bona tasca ha fet i fa a favor de la cohesió, la convivència i la millora dels seus territoris i la seva gent.

MONTSE BENEDÍ, PRESIDENTA DEL DISTRICTE DE SANT ANDREU, ha subratllat, entre moltes coses, els handicaps de la dona per accedir al mercat laboral, especialment a les zones de lideratge i poder on encara predomina una presència molt masculina.

FÁTIMA del SERVEI D’INTERCULTURALITAT DE LA TRINITAT VELLA ha destacat la discriminació i estigmatització de la dona d’origen immigrant a l’àmbit social i laboral.

EULÀLIA, PERIODISTA ANDREUENCA que ens ha aportat un nou i fresc punt de vista fresc sobre el jovent femení i les futures generacions de noies i també sobre el rol de la dona en el món de la comunicació.

Un camí de reivindicació i constància és el que hem de seguir fent totes les dones del món i a través de diverses accions. Una d’elles serà la vaga del 8 de març però no hem d’oblidar que cada dia ha hem d’alçar la nostra veu, cada dia ha de ser 8 de març. Només així la nostra lluita feminista i col·lectiva serà efectiva i podrem arribar a gaudir de la PLENA IGUALTAT, INTEGRACIÓ I LLIBERTAT que ens mereixem i ens pertoca per dret.

PROGRAMACIÓ HABITUAL 2018-19 carregada d’inclusió, diversitat, actualitat, cultura i esports!

CALAIX DE LLIBRES:

Calaix de llibres ha tornat a ser el darrer mes de març un mar de pàgines on capbussar-te cada setmana i viatjar a lloms d’una molt bona proposta literària. Un calaix que espera pacient el teu relat a concurs. Un espai ple de llibres!. 

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL PODCAST DE MARÇ ⏩⏺⏪

Presentació: Violant Muñoz / Col·laboracions: Jordi Burgués i Jesús Vera

Emissió: Dilluns, de 10h a 11h, a excepció del 1r dilluns de mes

ESPAI DE SALUT:

Sempre és un bon moment per fer exercici físic, i ara amb el bon temps encara més!. La Dra. Cristina de Prado del CAP Casernes del Districte de Sant Andreu ens ha donat a l’Espai de Salut d’aquest matí un seguit de pautes per poder fer esport saludable i amb èxit!.

“NO hi ha excusa per no fer esport!, ha dit De Prado. Tothom pot fer-ne, també les persones treballadores que no tenen temps de res o que tenen mobilitat reduïda!.

Heu practicat ja esport a la fresca o us agradaria practicar-lo i amb més persones?

Si és així, preneu nota de la recomanació que ens ha fet la nostra Doctora sobre diversos parcs i jardins ideals del districte andreuenc i de Barcelona per fer activitats guiades i/o independents i fer-les amb bona companyia!. També ens ha engrescat a sumar-nos a un grup de runners andreuenc que properament veurem al nostre districte!.

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL PODCAST 18 MARÇ ⏩⏺⏪

Presentació: Cristina de Prado / Col·laboració: Equip de metges del CAP Casernes de Sant Andreu

Emissió: El tercer dilluns de cada mes a la 13h

ESPAI OBERT:

El 8 de març ja ha passat i el mes de març està a les acaballes, però la lluita per la igualtat i llibertat de la DONA no s’acaba!. Sobre la Vaga del 8 de març i tot el gran reguitzell d’activitats de caire feminista n’hem parlat avui a Espai Obert, fent un recopilatori del que s’ha fet entorn a la dona durant el març!.

Jessica Sala, advocada i activista intercultural, ens ha explicat la Vaga del 8M des d’un punt de vista feminista però sobretot antiracista. Amb ella hem aprofitat per parlar de la seva participació a la Jornada ‘Antiracista, Anticolonial i Migrant’.

 • Pilar Díaz, del Grup de Dones de la Trinitat Vella, ha fet un recorregut històric i social del 8M, tot reivindicant la lluita de les dones per assolir drets fonamentals, com el dret a vot. Amb la Pilar hem recordat la concentració de dones de La Trini que van fer el passat 7 de març al Centre Cívic Trinitat Vella. I no hem volgut acomiadar a Pilar Díaz sense rendir un petit homenatge a la figura de Maria Estrany, Fundadora del Grup de Dones de la Trinitat i de la Fundació Privada Trinijove, que tantes coses bones va aportar al nostre barri!.
 • MARIA PALOMARES, de Calala Fondo de Mujeres, ha estat la darrera convidada que ens ha donat també la seva visió del #8M, destacant les bones sensacions de la vaga d’enguany respecte a la de 2018. També ens ha apropat la seva tasca social sobre com donen suport a entitats i col·lectius de dones migrades a través de fons documentals, i ha destacat l’Informe ‘La comunicación del movimiento feminista en el Estado Español’ dut a terme amb Open Society Foundation (OSIFE).

I ja hem acabat l’Espai Obert fent referència a la celebració feminista de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) del Districte de Sant Andreu del 5 de març i al taller de micromasclismes impartit pel SOAF de Trinijove a Baró de Viver.

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL PODCAST 25 MARÇ ⏩⏺⏪

AMB LA CIUTAT ALS PEUS:

A Amb la Ciutat als Peus vam dedicar el programa del 18 de març a reflexionar sobre el gènere negre, amb músiques i textos que parlen de crims, polícies, lladres i detectius.

Vam llegir en directe textos de Josep Torrent, Raymond Chandler, Dashiell Hammett i diàlegs de la pel.lícula Blade Runner i vam escoltar cançons de Talking Heads, Nico & The Velvet Underground, Nacho Vegas, Dire Straits, Los Tigres del Norte o Joan Manuel Serrat.

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL PODCAST 18 MARÇ ⏩⏺⏪

Presentació: Olga Escribano i Tristán Cardona

Emissió: Dilluns de 17h a 18h

INCLOU-ME:

En clau de dona vam fer l’Inclou-me del 4 de març, en el que ja vam escalfar motors pel Dia de la Dona Treballadora llegint el Manifest del #8M i explicant històricament i socialment la jornada reivindicativa del 8 de març, a la que enguany totes ens hi vam sumar!.

Un programa que va venir força carregat d’activitats i campanyes de caire feminista com ara el projecte FEM EU, que vol construir una Europa amb mirada i veu feminista. A través de Neus Pociello, Coordinadora de FEM EU i Directora de la Fundació Aroa, vam conèixer aquest projecte social tan necessari actualment, que fa més igualitari i lliure el nostre país i l’estat europeu.

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL PODCAST 4 MARÇ ⏩⏺⏪

Amb una diversa i oberta mirada que ens porta cada mes la nostra col·laboradora, Aura Tomàs, vam arrencar l’Inclou-me del 18 de març. Ens va fer un cop més partíceps de les seves experiències de vida i dues de les seves grans aficions: l’escriptura i la música. En l’àmbit literari, va voler destacar a una de les autores que més admira, Maria Montesori, i en l’àmbit musical va escollir la cançó ‘Con las ganas’ de Zahara. A més de portar-nos una nova història autobiogràfica, l’Aura va compartir amb nosaltres el cas d’una noia de 14 anys amb paràlisi que a l’igual que ella no es posa límits.

A l’Aura Tomàs li va semblar molt necessària la Fira d’Ocupació Di-Capacitat i Talent, celebrada el 12 i 13 de març, de la que en vàrem parlar amb en Josep Roset, President de la FECETC, Federació de Centres de Treball de Catalunya, que va aprofitar l’avinentesa per explicar-nos més i millor el funcionament de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) i els Centres Especials de Treball (CET).

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL PODCAST 18 MARÇ ⏩⏺⏪

Presentació: Gemma Hermoso i Cristina Paniello

Emissió: 1r i 3r dilluns de mes, de 18h a 20h

EL MONO LOCO:

¡Las risas y la buena compañía no han faltado en los 2 programas de marzo de El Mono Loco!. Nuestros compañeros tan ‘cachondos’ han sacado el lado cómico e irónico de la actualidad para, además de entrevistar a varios personajes, algunos de ellos ficticios, con el fin de pasarlo bien y aprender a reírnos de nosotros mismos y de la vida. Sólo así tiene sentido El Mono Loco, que recurre habitualmente a elementos sonoros de lo más originales (músicas y efectos de sonido) para dar realismo y autenticidad a su programa.

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL PODCAST 11 MARÇ ⏩⏺⏪

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL PODCAST 25 MARÇ ⏩⏺⏪

Emissió: 2n i 4rt dilluns de mes, de 18h a 19h

CHISPA FLAMENCA:

La primera Chispa Flamenca del mes de marzo la puso el artista Manuel, más conocido como El Lagareño, el pasado 5 de marzo, programa en el que también hablamos y recomendamos el Centro Cultural García Lorca.

Seguimos con más arte y música de la mano de los Hermanos Olaya y del cantante Miguel Franco.

⏩⏺⏪ ESCUCHA EL PODCAST 5 MARZO ⏩⏺⏪

⏩⏺⏪ ESCUCHA EL PODCAST 12 MARZO ⏩⏺⏪

⏩⏺⏪ ESCUCHA EL PODCAST 19 MARZO ⏩⏺⏪

⏩⏺⏪ ESCUCHA EL PODCAST 26 MARZO ⏩⏺⏪

En todos los programas de marzo aprovechamos para hacer difusión de:

 • Las Cuevas Can Singla, un paraíso del flamenco
 • La Escuela de Guitarra Joaquín Herrera
 • La Tienda de trajes ‘Flamenco Shopping’, de la Escuela de baile ‘La Tani
 • La Escuela de guitarra Joaquín Herrera
 • El Museo de Rocío Jurado en Chipiona

Presentación: María Rosa Villén

Emisión: Martes de 11h a 12h

ENCOMANA EL CATALÀ:

La llengua i la cultura catalana és l’objectiu d’Encomana el Català que estigui present a la graella de Ràdio Trinijove i a cadascun dels barris dels nostre districte i de la ciutat.

El mes de març va ser el mes de la dona i vam iniciar el mes parlant del paper de la dona en els mitjans de comunicació.

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL PODCAST 5 MARÇ ⏩⏺⏪

La literatura també forma part de la cultura del nostre pais i vàrem conèixer el llibre ‘La noia del violoncel’ amb una entrevista amb el seu autor David Campoy, i representat per una petita radio novel·la

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL PODCAST 12 MARÇ ⏩⏺⏪

La música és també un clàssic a Encomana el català. És per  això que al tercer programa de març vam fer un repàs de la música més reivindicativa en la nostra llengua

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL PODCAST 19 MARÇ ⏩⏺⏪

El 26 de març vam calentar motors pel Dia Internacional del Teatre que va ser el passat 27 de març. Amb un actor mallorquí i un barceloní vam analitzar l’estat del català en el món del teatre. Es fa suficient teatre en català en el nostre pais? Aquesta qüestió, entre altres, vam posar sobre la taula. 

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL PODCAST 26 MARÇ ⏩⏺⏪

Presentació: Guillem Garcia

Emissió: Dimarts de 16.30h a 18h

CULTURALIA:

¡Com nos encanta que Violant Muñoz con su equipo de Mediáticos nos acerquen cada semana la cultura de forma amena!. ¡Literatura, teatro, nuevas tecnologías, música, arte, viajes, terapias naturales, y mucho más en Culturalia, tu cultura al día!. 

⏩⏺⏪ ESCOLTA ELS PODCAST DE MARÇ ⏩⏺⏪

Presentació: Violant Muñoz / Col·laboracions: Equip de mediàtics

Emissió: Dimarts de 18h a 20h

FRECUENCIA I-VAGINARIA:

La diversidad, la identidad, el género, la transexualidad y sobre todo la felicidad de ser uno mismo son los conceptos sobre los que gira Frecuencia I-Vaginaria. Este mes de marzo la activista Tina Recio ha puesto de nuevo en valor estos temas estando acompañada de sus colaboradoras e invitad@s.

Presentación: Tina Recio / Colaboraciones: Sara Giol y Alicia de Benito

Emisión: Miércoles de 11:30h a 12:30h

SIBÈRIA:

Sempre disposats a descobrir, gaudir i aprendre de nous indrets!. Aquesta és la filosofia de la nostra companya viatgera Emília Roselló, que ens va portar el 7 de març a Arunachal Pradesh, situat al nord-est de l’índia. A través d’ella vam visitar paisatges i monuments difícils de descriure amb paraules, un tant irreals i alhora especials. El que més cridava l’atenció de la gent que vivia allà, segons l’Emília, era la pau i el benestar interior que sentien i el valor de la família. Molt podem aprendre sobre els valors que teneni l’història d’aquest indret, que s’explica amb la guerra que hi va haver entre la Xina i l’Índia.  

⏩⏺⏪ VIATJA A ARUNACHAL PRADESH ⏩⏺⏪

¿Heu recorregut ja el Camino de Santiago o t’agradaria fer-lo?

Després d’escoltar els dos podcast següents segur que us vindran ganes d’agafar la motxilla i posar-vos calçat esportiu i còmode. Així ho vam fer amb l’Emília el 20 i 27 de març per recórrer en dos trams el Camino de Santiago, una experiència transformadora, com ens va dir la nostra companya, que marca un abans i un després a la teva vida.

Amb l’Emília Roselló, que ja fet diverses vegades el Camino, vam anar primerament des de Roncesvalles fins a Lleó, i posteriorment des de Lleó fins a Santiago. Un viatge increïble que, com bé diu la nostra viatgera, et connecta amb el teu “jo interior” i et fa ser coneixedor de les teves altes capacitats físiques i mentals.

⏩⏺⏪ 1r TRAM DEL CAMINO DE SANTIAGO ⏩⏺⏪

⏩⏺⏪ 2n TRAM DEL CAMINO DE SANTIAGO ⏩⏺⏪

Presentació: Emília Roselló

Emissió: Dimecres d’13h a 13.30h

LA VIDA ES OCIO:

Cada vez queda menos para el Festival Eurovisión y desde La Vida es Ocio ya están calentando motores desde hace un tiempo. Este mes de marzo nuestro ‘experto eurovisivo’, Roberto Parody, nos ha puesto al día de las noticias de Eurovisión, y siempre haciendo referencia a su historia gloriosa gracias a la cual el festival ha llegado con buen estado de forma hasta la actualidad

Aparte de la música eurovisiva, a nuestros compañeros de programa les encanta el mundo del motor, sobre todo a Bea Soria que nos habló y mucho del Mundial de Superbikes, además de las terapias naturales que siempre nos aconseja y que tan beneficiosas son para nuestra salud.

⏩⏺⏪ ESCUCHA EL PODCAST 6 MARZO 2019 ⏩⏺⏪ 

⏩⏺⏪ ESCUCHA EL PODCAST 20 MARZO 2019 ⏩⏺⏪  

Presentación y colaboradores: José María Izquierdo, Miki Gay, Roberto Parodi y Bea Soria.

Emisión: Miércoles de 17h a 19h, a excepción del último de mes

El darrer mes de febrer, la nostra companya Alicia Santacruz d’ESPEJO REFRANERO ha tornat a compartir amb els oients curiositats històriques, aforismes, etimologies de les paraules, llegendes o mitologia, invents, tradicions populars, així com també  orígens de festivitats, endevinalles i embarbussaments i refranys per poder aprendre de forma amena i divertida.

Presentació: Alicia Santacruz

Emissió: Dimecres de 19h a 20h, a excepció del primer de mes

AIRE DE CULTURA

¿Qué propuestas literarias, cinematográficas, televisivas, teatrales y musicales nos trajo en marzo Alice Bernoville, nuestra alumna francesa en prácticas?

 • Cine:

‘La Redada’ (2010), pel·lícula francesa de Roseyline Bosch centrada en la 2a Guerra Mundial.

‘Mar Adentro’ (2004), film de Alejandro Amenábar e inspirado en la historia real de Ramón Sampedro. Ganador de 1 Óscar, 1 Gloden Globe y 14 Goyas.

‘La Cena de los Idiotas’ (1998), comedia francesa y adaptada en otros idiomas de Francis Veber.

‘REC’ (2007), película de Jaume Balagueró y Paco Plaza

 • Televisión:

‘Las Chicas del Cable (2017), serie francesa de Ramón Campos y Gema R. Neira. ‘Marseille’ (2016) creada por Dan Franck y dirigida por Florent Emilio-Siri.

‘Isabel’ (2012), serie de Javier Olivares e inspirada en la vida de la Reina Isabel I de Castilla.

 • Teatro:

‘El Juego del Amor y del Azar’ de Marivaux

‘Lucrèce Borgia’ de Victor Hugo

 • Música:

‘La fée’ de ZAZ, ganadora del Globo de Cristal de la Mejor intérprete femenina en 2014.

‘Camila’ de Camilo Sesto, galardonada en 2011 con la medalla «Máximo orgullo hispano»

 • Libros:

‘La Ciudad de los Prodigios’, publicado en 1986 y escrito por Eduardo Mendoza (ganó el premio Franz Kafka en 2015 y el premio Cervantes en 2016).

‘Las Fabulas de la Fontaine’ de Jean de la Fontaine publicado entre 1668 y 1694.

‘Las Flores del Mal’, colección de poemas de Charles Baudelaire, que es consideraba la obra más importante del autor.

Algunos de los estrenos más recientes a los que nos invitó Alice el mes de marzo fueron los siguientes:

 • Películas ‘El Gordo y el Flaco’ y ‘Dumbo’
 • Espectáculos musicales ‘Flashdance: el musical’ y ‘Forever. The Best Show about the King of Pop
 • Espectáculos teatrales ‘Pel Davant i Pel Darrera’ y ‘Els homes són de Mart i les dones de Venus’
 • Concierto de ‘Ópera y Flamenco: Historia de un amor’
 • Exposiciones ‘Stanley Kubrick’ y Meet Vincent Van Gogh’
 • Etc.  

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL 5è EPISODI ⏩⏺⏪

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL 6è EPISODI ⏩⏺⏪

Presentació: Alice Bernoville

Emissió: 1r i 3r dijous de mes, d’11h a 12h

DIARIO DE ALICE

Estem enganxats i emocionats a l’història que ens narra en primera persona l’Alice Bernoville, la nostra alumna francesa en pràctiques, sobre la seva estada personal i formativa a Barcelona i a la Fundació Trinijove.

Què més ha descobert i conegut l’Alice de la nostra ciutat? Com ha estat el seu procés d’adaptació a Barcelona i a Ràdio Trinijove? “Ha estat més fàcil del que em pensava”, tal i com afirma la jove al podcast.  

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL 2n EPISODI ⏩⏺⏪

Un diari personal en format radiofònic per compartir i fer partícep a l’oient d’una experiència única i irrepetible, tal i com la pròpia jove assegura!.

Presentació: Alice Bernoville

Emissió: Últim dijous de mes, d’11h a 12h

CONNECTANT AMB LES FAMÍLIES

La lluita per la igualtat i els drets de la dona ha de ser contínua, no només el 8 de març!. Les tècniques del SOAF de la Fundació Privada Trinijove, Lluïsa Berrozpe i Vaya Zata, saben molt bé que cada dia és el DIA DE LA DONA, és per això, que aquest mes de març van dedicar el seu espai Connectant amb les famílies al #DiaDones19 i a un taller pràctic de micromasclismes que van impartir el 13 de #març a la Pl. del Centre Cívic Baró De Viver.

També van aprofitar l’avinentesa per recordar que dins del mateix acte del 13 de març, el Grup de Dones de Baró de Viver, ‘Temps de Dona’, protagonitzaria una ‘DESFILADA DE ROBA REIVINDICATIVA ‘DONES (IN)VISIBLES’.

⏩⏺⏪ ESCOLTA EL PODCAST 7 MARÇ ⏩⏺⏪

Presentació: Lluïsa Berrozpe i Vaya Zata

Emissió: Primer dijous de mes, d’11h a 12h

DIVERSITATS:

¡La diversidad nos enriquice y complementa!. Quienes lo saben bien son nuestros diversisters que empezaron el mes de marzo con Carlos Osma, que nos presentó el libro ‘Sólo un Jesús marica puede salvarnos’, desde su punto de vista del cristianismo y del colectivo LGTB.

‘Dime que me amas’ es el single que nos presentó el 14 de marzo el cantante, modelo y ya amigo nuestro Óscar Edu.

De la música pasamos al teatro para conocer la obra teatral ‘Los papeles’ de Anthony Kmeid.  

Con más visitas agradables y sobre todo diversas seguimos con Sebas Marín, con el que hablamos de su gran novela gráfica ‘El corazón entre las piernas’.

Conociendo nuevas propuestas culturales y deportivas para mujeres lesbianas, bisexuales y transexuales de la Asociación Navarra Dekumas LBT acabamos el mes de marzo en Diversitats.

⏩⏺⏪ ESCUCHA LOS PODCAST DE MARZO ⏩⏺⏪

Presentación: Toni Ponce, Enrique Llacer, Jose Boisgontier y Tina Recio.

Emisión: Jueves de 18h a 20h

FEM UN CAFÈ:

Todos los viernes, de 10h a 12h, Paco Orozco y todo su equipo nos esperan para intentar ver el lado positivo de la vida en Fem un cafè de Ràdio Trinijove.

Con Alfonso Trinidad empezamos a tomarnos un café a principios de marzo. Nos presentí su libro, ‘Caza de brujas’, que trata sobre el bien y el mal de la persecución recibida por las brujas con datos que nos sorprenderán.

⏩⏺⏪ ESCUCHA PODCAST 1 DE MARZO ⏩⏺⏪

De la literatura pasamos a la música con Carmen Valenzuela, que compartió con todos nosotros su primer trabajo en el mundo discográfico, llamado ‘5.0’, que está teniendo un éxito aplastante y sonado en todas las emisoras. ¡Felicades Carmen!.

⏩⏺⏪ ESCUCHA PODCAST 8 DE MARZO ⏩⏺⏪

‘Fem un cafè’ está al día de la actualidad musical y de las actuaciones del momento. Es por esto, que el viernes 15 de marzo charlamos con dos cantantesChico Malo y Gema Hernández, que actuaban en distintas salas de Barcelona para presentarnos sus trabajos.

⏩⏺⏪ ESCUCHA PODCAST 15 DE MARZO ⏩⏺⏪

Con otra visita especial nos tomamos el café mientras hablamos de ‘La redacción no se improvisa’ con la propia editora del libro en España, Minerva Mora. Fue un placer tenerla en nuestro estudio y que nos enseñara cómo debemos redactar nuestros textos de forma fácil y divertida. 

⏩⏺⏪ ESCUCHA PODCAST 22 DE MARZO ⏩⏺⏪

Y tomamos el último café del mes de marzo con el escritor Juan Puig Bonastre que nos presentó ‘Juan y María, dos intrépidos viajeros’, un libro de viajes nada convencional.

⏩⏺⏪ ESCUCHA PODCAST 29 DE MARZO ⏩⏺⏪

Fem un cafè no sería lo mismo, sin duda alguna, sin sus queridos colaboradores y sus aportaciones:

En ‘Las cosas de don Pruden’, nuestro amigo Prudencio Exojo nos habla de todo lo relacionado con la actualidad y la economía de una forma simple y fácil de entender.

‘La cueva mágica’ es la sección en la que El Mago Félix hace las predicciones para el fin de semana y nos pronostica los ganadores de los partidos del fin de semana.

Sexo y lo que surja’ es el especial sobre sexualidad conducido por Nena Atada, que habla abiertamente y sin tapujos del sexo, sin caer en la vulgaridad y la soez.

‘Corazones de hojalata’ es nuestro espacio dedicado a la prensa rosa de la mano de Lourdes Solano.

¡Fem un cafè lo forman 120 minutos en el que el buen humor y las noticias agradables son las protagonistas¡

Presentado por Paco Orozco / Colaboración: Prudencio Exojo, Lourdes Solano, Mª Rosa Villén, Mago Félix y Juan Juárez.

Emisión: Viernes de 10h a 12h

Los viernes son el mejor día para activarnos y encarar el fin de semana con una sonrisa y siempre ‘palante’. Y a nosotros nos encanta hacerlo con el magazine ADELANTE que, por motivos laborales, no han podido hacer programa este mes de marzo.

Presentación: Jake Bonmatí y Andrés López

Emisión: Viernes de 12h a 13h

QUÈ HA PASSAT DURANT LA SETMANA?

No saps què ha passat durant la setmana?

Ràdio Trinijove t’explica tot allò que passa durant la setmana al Districte de Sant Andreu, a Barcelona, al nostre país i al món.

Clica en els següents podcast per saber tot el que ha passat el darrer mes de febrer:

QUÈ HA PASSAT DURANT LA SETMANA?

⏩⏺⏪ ESCOLTA ELS PODCAST DE MARÇ ⏩⏺⏪

Presentació: Guillem Garcia i Cristina Paniello

Emissió: Divendres d’13h a 14h

SANT ANDREU EN JOC

Quan arriba el cap de setmana l’esport andreuenc i local agafa força a Ràdio Trinijove amb el Sant Andreu en joc.

A més de les retransmissions de partits de la Unió Esportiva Sant Andreu, quines altres notícies futbolístiques del mes de març que hem destacat al Sant Andreu en joc?

 • A principis de març, el Club andreuenc recuperava la condició d’aspirant a disputar la promoció d’ascens a la Segona Divisió B. No abaixa la guàrdia contra la Fundació Esportiva Grama i guanya el partit.
 • ‘Repoker’ de victòries andreuenques que fa que el conjunt quadribarrat passi a dependre d’ell mateix per a classificar-se.
 • La Unió Esportiva Sant Andreu guanya al Narcís Sala a l’equip tarraconí de l’Ascó, aconseguint així el sisè triomf consecutiu.
 • El Sant Andreu continua ferm i decidit en la seva carrera cap al Playoff i se situa cinquè a només 1 punt de l’Horta.
 • Empat entre la U.E. Sant Andreu i la Pobla de Mafumet que acaba amb la ratxa victoriosa però sense crear un drama.
 • Explosió d’energia i remuntada in extremis de l’equip andreuenc al Camp de l’Energia. Els locals segueixen vius en la lluita per accedir al playoff.
 • El Sant Andreu suma un empat amb gust de victòria contra l’Hospitalet. Manté encara vives les esperances de disputar la promoció d’ascens.
 • La lliga torna al Camp del Narcís Sala per acollir el partit entre el Sant Andreu i el SantFeliuenc, un duel per mantenir-se en la lluita per promoció d’ascens.

Presentació i retransmissió de partits: Equip d’esports de Ràdio Trinijove

Emissió: Dissabtes i diumenges matins i tardes, segons l’actualitat futbolística.

No coneixes els radiofòrmules de Ràdio Trinijove?

 • Monotronic i Tecnodrom de Dj Jaumix
 • Volumen al Máximo de The Coverman Dj
 • Cocodril Club i Una vida de ràdio del Dj i locutor de ràdio Albert Malla.
 • Ruta 66 i El Club de Country
 • Vámonos que Vámonos
 • Va de swing
 • El concert de la teva vida
 • LVEO Night Club

També fem pinya i xarxa amb altres ràdios locals de Barcelona i rodalies a través d’espais com són El Jardín de las Delicias de Ràdio Fabra, Per Determinar de Ràdio Ateneu El Clot i el Rodamon de Ràdio Sant Pol de Mar.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.