El Dj i locutor Albert Malla estrena ‘Una vida de ràdio’ a Ràdio Trinijove

Trinitat Vella / Trinijove, Uncategorized

El Dj i locutor de ràdio Albert Malla ens parla del seu darrer programa ‘Una vida de ràdio’ a la discoteca Barrokos de Barcelona

El conegut i veterà Dj i locutor Albert Malla ens convida a la discoteca Barrokos (Barcelona) per disfrutar de les sessions musicals que fa tots els diumenges a la tarda a la discoteca del carrer Aribau.

No vam dubtar ni un moment en acceptar la invitació, ja que a més de passar-nos-ho molt bé vam aprofitar per conversar amb Albert Malla de la seva llarga trajectòria professional i del seu darrer programa radiofònic, que Ràdio Trinijove emetrà a partir del 21 de gener tots els caps de setmana.  

Voleu escoltar la conversa que vam tenir amb Albert Malla? Cliqueu aquí!! 

Un cop dins de Barrokos, ens posem còmodes i prenem un cocktail mentre xerrem de forma amigable i propera. ‘És un amor a primera vista el que vaig tenir amb la ràdio’ afirma el Dj, que admet que des de petit ja era un apassionat del mitjà que l’ha beneficiat en moltes coses, com ell mateix ens explica amb un somriure: “M’ha ensenyat molt, m’ha aportat experiència i professionalitat, m’ha donat molts amics i amigues i alguna que altra novieta (….)”.

               

Un llarg recorregut en ràdios generalistes i musicals és el que porta fet Albert Malla. Ràdio Terrassa (SER), COPE, Cadena Cien, Ona Catalana, Punto Radio, COM Ràdio i Ràdio Marca són algunes de les emissores locals públiques i privades per les que ha passat. Alguns dels seus programes amb més audiència han estat ‘La Mañana es nuestra’, ‘Los musicales de la Cadena Catalana’ y ‘Hasta luego Cocodrilo’ (anomenat, a partir del 1993, ‘Cocodril Club’ i emès per més de 200 ràdios).

‘Cocodril Club’ és un repàs musical pels grans clàssics del anys 60′, 70′, 80′, 90′ y 00′, que ha estat fins al moment el major èxit radiofònic del locutor.

El seu darrer programa, únic en el panorama local i nacional, està tenint molt bona acollida. 60 anys d’història radiofònica i arxiu inèdit de la ràdio d’abans és el que Albert Malla dóna a conèixer a través d’’Una vida de ràdio’, que Ràdio Trinijove estrenarà a partir del 21 de gener tots els dissabtes i diumenges, de 8.40 h a 10 h, pel 91,6 fm!

Malla va rebre al 2012 la Menció d’Honor dels Premis Ràdio Associació de Catalunya (RAC) pel seu coneixement i divulgació de la música pop i rock. Tant és així que la seva música ha traspassat les ones radiofòniques per arribar també a les discoteques i pistes i sales de ball, en les que el Dj organitza grans festes i sessions de música. “A la ràdio no saps qui t’escolta i això forma part de la màgia del mitjà” ens diu l’Albert, que ens comenta també que li agrada tenir un feedback directe amb els seus oients quant se’ls troba en alguna festa. Una cosa que ens va sorprendre saber és que la té molts seguidors estrangers, fet que agrada a Malla.    

A més de Dj i locutor de ràdio, Albert Malla és actor de doblatge,  narrador de documentals i locutor de publicitat. La trobada que vam tenir amb ell ens va servir per descobrir com d’enamorat està de la ràdio i la música pop i rock de tots els temps i que aquest amor no té data de caducitat.     

Gràcies Albert per compartir el teu temps, la teva feina i la teva passió amb Ràdio Trinijove!!

Albert Malla ha estat amb grans artistes del món musical, a nivell català, espanyol i internacional. Aquí teniu una galeria de fotografies:

          

          

One thought on “El Dj i locutor Albert Malla estrena ‘Una vida de ràdio’ a Ràdio Trinijove

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.