Refresca’t amb la programació d’estiu de Ràdio Trinijove!

Trinitat Vella / Trinijove, Uncategorized
HORARI DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE
8-8:30h


8:40-9h

Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove


Una vida de radio

Música Trinijove


Una vida de radio

9-10h Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Una vida de radio Una vida de radio
10-11h Balla a l’estiu! Balla a l’estiu! Balla a l’estiu! Balla a l’estiu! Balla a l’estiu! Cocodril Club Cocodril Club
11-12h Per determinar Fem un cafè Diversitats Hablemos de ello Bones Vibracions Cocodril Club Cocodril Club
12-13h Música Trinijove Fem un cafè Diversitats Parlem amb…. Música Trinijove El Rodamon Especial contra el racisme (quinzenal)
13-14h Comerç de barri Música Trinijove Espai Obert Música Trinijove Música Trinijove Ràdio Trinijove s’associa a la festa (quinzenal) Especial contra el racisme (quinzenal)
14-15h Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove
15-16h Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove
16-17h Jazz andreuenc Jazz andreuenc Jazz andreuenc Jazz andreuenc Música de nova creació Música de nova creació Música de nova creació
17-18h Amb la ciutat als peus Alta Qualitat Coneixem el TEBVist 

Conversem amb el Dj Albert Malla

Trinijove emprèn Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove
18-19h Inclou-me Culturàlia La vida es ocio Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove
19-20h Inclou-me Culturàlia La vida es ocio Pa ciència, La nostra Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove
20-21h Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música per Catalogar Música Trinijove Música Trinijove
21-22h Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Oh my goig!
Música Trinijove Música Trinijove
22-23h Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Barcelona m’esborrona
23-24h Sessió Dj Àlex Sessió Dj Àlex Sessió Dj Àlex Sessió Dj Àlex Sessió Dj Àlex Sessió Dj Àlex Barcelona m’esborrona
24h-8h Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove Música Trinijove

Aquesta és la programació d’estiu d’enguany de Ràdio Trinijove!. Una programació farcida, diversa, amena i atractiva per poder disfrutar de l’estiu!!

Enguany tindrem la sort de comptar amb programes externs molt interessants d’altres mitjans de comunicació catalans locals (Betevé, Ràdio Ateneu El Clot i Ràdio Litoral Sant Pol de Mar). La gran aposta per l’estiu és ‘Oh my Goig!’, l’espai sobre educació sexual de Betevé que pretén compartir i expressar les inquietuts sexuals dels joves així com també respondre els seus dubtes a través d’un consultori (aquest programa consta de 12 capítols, que s’emeten per la TV i la ràdio de BETEVÉ). Un programa que feia falta per poder per parlar obertament i sense tabús de la sexualitat i el sexe.

Un altre dels programes que ens fa molta il·lusió estrenar aquest estiu a Ràdio Trinijove és ‘El Rodamon’, un espai que ens acosta a cultures i tradicions d’arreu del món. Un espai per parlar de turisme i de la gent. ‘El Rodamon’ es fa a Ràdio Litoral (Sant Pol de Mar, Maresme), però s’emet a altres emissores locals com són Sants 3 Ràdio, Mataró Ràdio, Ràdio Arenys, Ràdio Cabrera, Alpicat Ràdio (Lleida) i Ràdio Palafrugell (Girona).

‘Per Determinar’ és el nou programa de Ràdio Trinijove que ens arriba de Ràdio Ateneu El Clot, que aborda temes com la ciència, el català, la salut, la cultura, l’humor i la Psiconeuroinmunologia, deixant també pas també a anecdòtes i/o curiositats. Amb un to distès i d’entreteniment, ‘Per determinar‘ compta amb personatges d’actualitat com Torrente, Chicote, Punset, el Rey, Trias i molts més que ens acompanyaran.

La ciència serà un altre dels pilars de la nostra programació d’estiu, ja que a través de ‘Pa Ciència, la nostra’ “volem mostrar-te la ciència que pots trobar a la cuina, al metro o quan reposes tranquil·lament a la tassa del vàter mentre ens llegeixes. I la intenció —en la qual podràs comprovar que no sempre reeixim amb èxit— és explicar-t’ho amb una mica d’humor”, així és com ho expliquen els seus creadors, Màrius Belles i Daniel Arbós. Sens dubte, és un espai de divulgació científica però amb un caire d’humor i tecnològic que li aporta un plus. Aquest espai d’Angle Editorial s’emet per diverses emissores estatals i locals, entre elles Sants 3 Ràdio. 

Us heu perdut alguns dels programes fets pels col·laboradors i voluntaris de Ràdio Trinijove? Si és així, no patiu, perqùè l’època estival també serà una fantàstica ocasió per recuperar de nou els magazines de la nostra casa que us han quedat pendents!. Des del divendres 28 de juliol fins al 17 de setembre, podreu escoltar també els programes més consolidats de Ràdio Trinijove, que tenen un interès informatiu, social, cultural, lúdic i musical!. Els nostres programes a escoltar de nou aquest estiu, en l’horari d’emissió habitual de la temporada, són:

  • AMB LA CIUTAT ALS PEUS
  • INCLOU-ME
  • FEM UN CAFÈ
  • CULTURÀLIA
  • DIVERSITATS
  • ESPAI OBERT
  • HABLEMOS DE ELLO
  • BONES VIBRACIONS

També podrem recuperar altres programes destacats, que en aquests moments no conformen ja la graella radiofònica, però que tenim ganes de reprende’ls per la funció social i de barri que tenen. Estem parlant de TRINIJOVE EMPRÈN i COMERÇ DE BARRI.

Aprofitarem també per emetre alguns dels nostres especials radiofònics més importants que tenim molt presents com són:

La celebració dels 10 anys de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, de la qual Ràdio Trinijove va fer un especial des del propi CCCB per parlar i valorar amb els protagonistes el treball en xarxa fet durant els darrers 10 anys.

♦ L’especial contra el racisme que va fer el nostre magazín d”Inclou-me’ amb l’activa participació de la Xarxa BCN Antirumors. Junts vam debatre molt, des de tots els punts de vista, sobre el racisme i vam desmuntar rumors i estigmes que encara arrossega la comunitat d’origen immigrant.

♦ El reportatge del TEBVist (Grup Cooperatiu TEB), la primera TV online forma per persones amb discapacitats que més capacitats de les que imaginem: ens va encantar conèixer in situ aquest projecte i veure com treballen i preparen en equip els seus programes de televisió.

♦ La conversa amigable i distesa que vam tenir amb el locutor i Dj de ràdio Albert Malla, que cedeix els seus dos programes, ‘Cocodril Club’ i ‘Una vida de ràdio’, a Ràdio Trinijove (coneix més a Albert Malla clicant aquí).

Aques estiu prepara’t per resfrecar-te amb Ràdio Trinijove sempre connectat a la informació, al sector social, a la cultura, a l’entreteniment i a la música!!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.