‘Dones, Llibres i Roses’, la nova activitat de Ràdio Trinijove

Trinitat Vella / Trinijove

El dia més bonic de l’any s’acosta, el dia en què la ciutat de Barcelona s’omple de roses, llibres, color i sobretot d’un aroma especial, propi de Sant Jordi!.

Ràdio Trinijove no passarà per alt aquesta diada!. Tant és així que enguany ens hem disposat a celebrar-la com es mereix sota el nom de ‘Dones, Llibres i Roses’, la nova activitat de l’emissora que farem el proper 25 d’abril a la Biblioteca Trinitat Vella – Jose Barbero, des de les 17h fins a les 19h.

Amb el bon temps que ara es gira i el Sant Jordi a la cantonada, volem realçar el paper de la dona en l’actualitat, especialment en l’àmbit literari, editorial, poètic, activista, musical i també de la diversitat funcional. Les dones han tingut i tenen un rol fonamental en la societat, en la d’abans i en l’actual, i des de Ràdio Trinijove volem potenciar la seva visibilitat i participació social i cultural.

Quines són les dones que ens acompanyaran el proper dimecres 25 d’abril a la Biblioteca del barri?

Golden Broadway’s, Duet musical

Violant Muñoz, Activista cultural

Celia Santos, Escriptora

Aura Tomàs, Escriptora i influencer sobre la diversitat funcional: presentarem el seu primer llibre, un recull de vivències personals, escrites en 1a persona, sobre la vida i la diversitat (funcional) que consten en el seu blog, anomenat ‘Històries de l’Aura’ 

Recital de poemes escrits per gran poetesses i recitats per les voluntàries del programa ‘Scriptorium’ de Ràdio Trinijove

Tertúlia en clau de dona i cultura entre el Centre Cívic Trinitat Vella i la Biblioteca Trinitat Vella – Jose Barbero

Com podeu veure, tenim un programa potent protagonitzat majoritàriament per dones, que plegades celebraran i reivindicaran el 25 d’abril el paper de la dona dins del sector social i cultural!.

L’activitat ‘Dones, Llibres i Roses’, organitzada per Ràdio Trinijove, la Fundacio Privada Trinijove i la Biblioteca Trinitat Vella – Jose Barbero, compta amb la col·laboració de la Secretaria de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació del Departament de la Presidència, el Centre Cívic Trinitat Vella i Grup Mediâtica (agència de comunicació cultural).

Són moltes les dones que tenen i tenim moltes coses a dir i necessitem d’un altaveu que ens escolti!. Des de Ràdio Trinijove les hi donarem veu el dimecres 25 d’abril, de 17h a 19h, a la Biblioteca de la Trinitat!

Amb motiu de ‘Dones, Llibres i Roses’, hem fet també un punt de llibre per l’ocasió en el que llegim la següent cita:

“Yo no deseo que las mujeres tengan poder sobre los hombres,

sino sobre ellas mismas.”

Mary Wollstonecraft, filòsofa i escriptora anglesa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.