El festival «Brunch Electronik», de nou a la Trinitat Vella

Noticies

El prestigiós festival internacional de música electrònica tindrà lloc al Parc de la Trinitat durant quatre caps de setmana i Ràdio Trinijove t’hi convida amb el sorteig de dues entrades dobles.

De nou, el Brunch Electronik torna a portar artistes referents del panorama mundial de la música electrònica al Parc de la Trinitat. Durant quatre caps de setmana, des del passat diumenge 30 de juny fins al diumenge 21 de juliol, tindrà lloc a la Trinitat Vella, com ha estat habitual en els darrers tres anys.

De cara a l’edició de diumenge 7 de juliol, «Brunch Electronik Barcelona #10 Wade, Sosa, Miguel Bastida, Patricia Mantovani i més» Ràdio Trinijove disposa de dues entrades dobles que se sortejaran entre els oients. Per a participar, cal enviar un correu electrònic a info@radiotrinijove.org amb el teu nom i cognom oficial (es demanarà el DNI per accedir), abans de divendres a les 12:00 del migdia.

Els guanyadors s’anunciaran en directe en l’últim programa de la temporada de l’espai informatiu «Què ha passat a la setmana?» que tindrà lloc aquest divendres 5 de juliol a partir de les 13:00 al 91.6 FM i a radiotrinijove.org.

FOTOS: barcelona.brunchelectronik.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.