Final de temporada de la majoria de programes

Noticies

La temporada 2023-24 de Ràdio Trinijove està arribant a la seva recta final. La majoria d’espais i programes s’han acomiadat del curs amb les seves últimes edicions abans de les vacances d’estiu. La programació habitual tornarà el 16 de setembre.

Ens encaminem cap al tancament d’una intensa temporada radiofònica a Ràdio Trinijove. Ha arribat l’estiu i, com és habitual en aquestes dates, la majoria d’espais i programes estan realitzan les últimes edicions abans de marxar de vacances. La setmana passada es van emetre els últims programes de la temporada de l’Espai de salut, Chispa Flamenca, Ecos de ultratumba, Moments en FM, Sintonía Espiritual, Diversitats o De tú a tú.

 

Altres programes de la casa, com Calaix de llibres, Culturalia, Encomana el català, Adelante o La vida es ocio seguiran fins a finals de juliol amb edicions especials des dels estudis de Ràdio Trinijove. També s’oferiran algunes retransmissions de continguts i esdeveniments, com l’Orgull de la Trini o el podcast La Crida: Diàlegs pel planeta que tindran lloc a prinicipis d’aquest mes.

Durant l’agost, al 91.6 de la FM i a radiotrinijove.org, podrem gaudir d’una programació especial d’estiu. Després de les vacances tornarà la programació habitual, amb algunes sorpreses que s’estan preparant, a partir del dilluns 16 de setembre, en la setmana prèvia a les Festes de la Mercè.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.