L’Orgull de la Trini torna el 6 de juliol amb un format renovat

Noticies

El proper dissabte, 6 de juliol, tindrà lloc la IV edició de l’Orgull de la Trini a la Llosa del Metro de la Trinitat Vella. L’esdeveniment comptarà, com sempre, amb la participació de Ràdio Trinijove.

Torna l’Orgull de la Trini, la jornada organitzada pel veïnat i les entitats del barri, per reivindicar els drets del col·lectiu LGTBI+. Amb el lema Sempre hem estat com a reclam principal, l‘Orgull d’aquest any tindrà com a fil conductor el passat, present i futur de les reivindicacions del col·lectiu.

La preparació va començar fa molts mesos, i gràcies a la implicació de desenes de veïns i entitats, inclourà una rua, batucada, espectacles, concerts, mostra d’entitats, lectura del manifest, drag race…i molt més. Busca i segueix l’@orgulldelatrini a les xarxes socials per descobrir tota la programació en els propers dies.

L’esdeveniment tindrà lloc dissabte 6 de juliol a partir de les 18:00 de la tarda a la Llosa del Metro de la Trinitat Vella i està impulsat per la Coordinadora Trinitat Vella, Maletas viejas, La Indomable, Encara en acció, Acció perifèrica, la Biblioteca Trinitat Vella – José Barbero, el Centre Cívic de la Trinitat Vella l’Associació cultural Colorín Colorado, GRUMO Trinitat Vella, Cultura Viva, Trinitat Uneix, Teatre de la Manivela i el Centre de Vida Comunitària i compta amb el suport de diversos establiments comercials del barri.

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.