Ja està aquí la Trinicanya 2022!

Noticies

La Taula d’Infància i Família organitza aquest pròxim dimecres 8 de juny la novena edició de la gimcana infantil més divertida, emmarcada dins la Festa Major de la Trinitat Vella, a la Plaça de la Trinitat.

La Trinicanya és una gran gimcana infantil amb un munt d’activitats i reptes per a gaudir en família, organitzada des de fa nou anys per la Taula d’Infància i Família de la Trinitat Vella. Aquest any es recupera la presencialitat i es dedica a promoure uns hàbits de mobilititat saludables amb el lema “Mou-te amb la Trinicanya“. El Centre Cívic de la Trinitat Vella, el CAP, la Biblioteca, Save the children, l’Aula Ambiental i la Fundació Trinijove porten setmanes preparant la festa.

Trinijove hi participarà i amenitzarà dues de les proves de l’activitat a travès del Centre Obert Neus Puig i de Ràdio Trinijove, que també exercirà d’altaveu de l’esdeveniment. Donarem veu a les entitats organitzadores i viurem la gimcana amb els participants, i moltes sorpreses més. No t’ho perdis, dimecres 8 de juny vine a la Plaça!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.