Trinijove presenta el Parrac Solidari a la Biblioteca Can Fabra

Trinitat Vella / Trinijove

Temps i esforç, però també molta passió, és el que hem invertit des de la Fundació Privada Trinijove per publicar la revista del Parrac Solidari, projecte que es va presentar el passat 24 d’octubre, a les 19 h, a l’Auditori de la Biblioteca Ignasi Iglésias Can Fabra, de Sant Andreu de Palomar.

  

Aquest projecte, fet amb el cor i creat per Trinijove i l’Observatori d’Economia Solidària (OES), ha publicat els seus dos primers números: el primer és ‘La pobresa a Barcelona, avui’; i el segon, ‘Les respostes a la pobresa des de l’economia solidària’. En el mateix exemplar estan els 2 números, el de la pobresa d’avui dia a la cara 1 (lletres en color blau) i el segon, de les respostes a la pobresa des de l’economia solidària, a la cara 2 de la revista (lletres en color violeta). 

Gràcies a la dedicació, a la passió i a l’empenta de l’equip de Trinijove i l’OES; de Pol·len Edicions, que ha editat la revista; i al Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, el Parrac Solidari és ja una realitat. Des del principi, tots nosaltres sempre hem cregut amb el projecte, però ara que la «criatura», com ells l’anomenen, ja s’ha publicat encara creiem més en ell i ens sentim més orgullosos d’ell.

             

                      

La presentació va ser moderada pel periodista Jordi Panyella, de Pol·len Edicions, qui juntament amb l’Ana Monotoro, coordinadora del Parrac Solidari, van treballar en els continguts i el disseny de l’antic Parrac a la plataforma Aires.

Aquest projecte s’ha renovat i ampliat en un de nou, per convertir-se en un mitjà de comunicació propi de les empreses d’inserció existents, però mantenint, en tot moment, l’essència del Parrac antic.

   

Els ponents que van formar part de la taula rodona de la presentació del Parrac van ser:

Després de l’acte, vam poder degustar un pica pica fet pel Menjador Ca La Rosa, cooperativa d’economia solidària de Sant Andreu, per seguir amb el caire social i solidari del projecte. Vam poder menjar coques de recapte de diferent tipus, beure sucs ecològics i brindar amb cava.

         

Des de Trinijove, s’ha fet una aposta ferma pel Parrac amb la voluntat que tingui continuïtat en el futur!.

Aixi vam acabar l’acte, amb un brindis final i dient: «Llarga vida a l’economia solidària i al Parrac Solidari!»

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.