La Trinitat Vella torna a viure un Carnaval espectacular

Noticies

El barri de la Trinitat Vella ha celebrat des de dijous passat, 16 de febrer, fins ahir dimecres 22 un Carnaval espectacular que ha recuperat el seu format habitual.

Passió, festa i alegria. Això és el Carnaval de la Trinitat Vella, un dels barris de Barcelona on es celebra més i millor aquesta data tan assenyalada. Després de dues edicions condicionades per la pandèmia, amb restriccions que no havien permès celebrar-lo com s’havia fet sempre, aquest any s’ha tornat a viure un espectacular Carnaval.

Les entitats portaven setmanes preparant les seves comparses per a la multitudinària rua de la Trinitat Vella, que va tenir lloc dissabte 18 a la tarda. Centenars de persones disfressades van omplir d’imaginació i diversió els carrers del barri per viure una gran festa que va començar a quarts de sis i es va allargar fins la matinada.

FOTOS: Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Andreu (@BCN_SantAndreu)

Un dia abans, els més petits del barri també havien celebrat el seu particular Carnaval. Durant la tarda de divendres es va realitzar la rua escolar amb la participació dels centres educatius del barri. Des de Ràdio Trinijove felicitem totes les persones, entitats i associacions que han col·laborat en la fantàstica organització d’aquest Carnaval.

FOTO: Institut Escola Rec Comtal (@iereccomtal)

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.