L’espai “Connectant amb les famílies” s’acomiada de Ràdio Trinijove

Noticies

Després de més de cinc anys en antena i una trentena de programes emesos, l’espai “Connectant amb les famílies” s’ha acomiadat de Ràdio Trinijove aquest dimecres 24 de novembre amb un últim programa.

Durant tot aquest temps ‘Connectant amb les familíes’ ha ofert un espai mensual dedicat als pares, mares, tutors i educadors d’infants. El programa, dirigit i presentat per dues tècniques del Servei d’Orientació i Acompanyament a la Família (SOAF) de la Fundació Trinijove, la Mariona Tejero i la Lluïsa Berrozpe, ha intentat ser un punt de referència i de trobada per totes aquelles famílies que tenen dificultats o dubtes en la convivència familiar i l’educació dels fills/es o bé per aquelles que simplement se sentes perdudes i necessiten ser orientades.

En nom de la ràdio i de la Fundació Trinijove, des d’aquí mostrem el nostre més sincer agraïment a la Lluisa i a la Mariona per tot el que ens han ensenyat. Tots els podcasts de totes les edicions del programa es poden recuperar al nostre canal d’Ivoox:

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.