Parlem amb Jordi del Río de la importància de les ràdios locals i socials

Uncategorized

Ràdio Trinijove compta avui amb un convidat de luxe: Jordi del Río, Director General de Mitjans de Comunicació del Departament de Presidència, de la Generalitat de Catalunya!

Com cada dimecres, hem obert el nostre ‘Espai Obert’ fent el que més agrada: difondre la inclusió, la diversitat i la nova creació a través de les ones!. No obstant, avui ho hem fet amb un convidat de luxe, Jordi del Río, Director General de Mitjans de Comunicació del Departament de Presidència, de la Generalitat de Catalunya, que avui ha visitat Ràdio Trinijove per conèixer els nostres estudis i l’activitat radiofònica que fem en el dia a dia.

Del rol tan important que juguen les ràdios locals i socials hem conversat amb Jordi del Río, que ha reconegut, d’una banda, el valor afegit que aporten les ràdios de proximitat i comunitàries, fent especial èmfasi a la seva democratització informativa i a l’interès que tenim cap a les preocupacions, interessos i inquietuts de la gent del carrer, especialment cap als col·lectius més vulnerables, en el nostre cas. 

De primera mà, i a través de la nostra programació, Jordi del Río ha pogut saber de l’aposta que fem per la inclusió, la diversitat i la nova creació. D’altra banda, també ha lloat l’esforç i l’empenta d’aquestes emissores que tiren endavant fonamentalment gràcies al suport d’entitats i/o fundacions i a l’entrega dels seus voluntaris i col·laboradors. Ràdio Trinijove n’és una clara prova. 

Hem conversat plegats de la necessitat de donar suport, també econòmic, a tot l’entramat de ràdios de barri sense ànim de lucre que fan una tasca professional informativa i social. N’és un clar exemple, Ràdio Trinijove que des de fa un temps ençà ha creat vincle i sinèrgies amb un gran ventall d’entitats i equipaments del Districte de Sant Andreu i Barcelona amb la voluntat de ser un referent dins dels mitjans locals i socials.

              

Jordi del Río ens ha encoratjat a seguir treballant i comunicant en el sector social, comunitari i inclusiu, i ens ha animat a potenciar els nostres punts forts i alhora a reivindicar-nos com a ràdio social i de nova creació, donant la veu i la visibilitat a artistes, grups i cantautors novells que estan picant pedra per fer-se un lloc en el panorama musical. Per tot això, avui hem volgut donar la veu a un músic de Sant Feliu de Codines, Jaume Arboledas, que després de treure el seu primer disc, “Històries”, visita la nostra emisora per presentar-nos el seu darrer treball “L’advocat i el diable”. Jordi del Río s’ha interessat pel nostre treball de donar difusió a nous creadors, inclús s’ha oferit al nostre convidat, Jaume Arboledas, a posar-lo en contacte amb altres mitjans catalans. 

La seva visita ens ha servit per reafirmar-nos en la nostra manera de fer comunicació social i fer xarxa amb altres mitjans locals i generalistes perquè només així podrem sumar esforços i créixer conjuntament.

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.