Programa especial sobre la #FESS de Sant Andreu

Noticies

Ràdio Trinijove va participar la setmana passada a la Fira d’Economia Social i Solidària (#FESS) del Districte de Sant Andreu. De la mà de la Fundació Trinijove, vam estar presents diumenge amb una carpa a la mostra d’entitats i dijous també vam participar al debat sobre cultura i ràdio comunitària a Can Xes.

  

Durant la mostra d’entitats de diumenge a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya de La Sagrera, Ràdio Trinijove va exercir d’altaveu de l’esdeveniment. Vam oferir a totes les entitats participants a la mostra la oportunitat de donar conèixer els seus projectes travès de la ràdio i vam parlar amb Xavi Palos, un dels fundadors de la Xarxa d’Economia Solidària de Sant Andreu, organitzadors de la Fira. A la part final de l’acte, es va llegir un manifest en contra de la candidatura de Barcelona als Jocs Olímpics d’Hivern del 2030. Tot plegat ho podeu escoltar en el programa especial que vam realitzar des de la nostra carpa de la Fira.

Els actes d’aquesta 4a edició de la Fira d’Economia Social i Solidària havien començat dimecres i dijous amb xerrades i debats a l’espai de Can Xes al recinte de la Fabra i Coats. Ràdio Trinijove va ser un dels ponents de la taula rodona sobre cultura i ràdio comunitària de dijous, juntament amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, Districte 9 ràdio, el Centre Cívic de la Trinitat Vella, la Nau Bostik, Maletas Viejas i el Bon Viver de les Arts.

Des d’aquí, felicitem a la organització per la seva tasca i donem les gràcies a totes les entitats participants. Per molts anys més d’economia social i solidària a Sant Andreu!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.