Viu el tram decisiu de la temporada del Sant Andreu a Ràdio Trinijove

Noticies

La Unió Esportiva Sant Andreu es juga el seu futur en les pròximes setmanes i, com tota la resta de la temporada, els partits decisius es podran seguir en directe per Ràdio Trinijove al 91.6 de la FM. 

Aquest diumenge, 1 de maig, els andreuencs necessiten guanyar en l’última jornada de la lliga regular al Narcís Sala contra el Figueres per assegurar-se la classificació per a la promoció d’ascens a la Segona Divisió de la Reial Federació Espanyola de futbol. Depenen de si mateixos i en principi el repte és assequible, però compte per què els empordanesos es juguen el descens de categoria i seran un rival molt perillós. Fins i tot perdent, el Sant Andreu podria obtenir la classificació si el seu únic perseguidor, L’Hospitalet, que s’enfronta contra el líder Manresa que també necessita la victòria per ser campió, no guanya el seu partit.

Si es confirma el pas a la fase d’ascens, l’equip disputarà la setmana vinent (7-8 de maig) una eliminatòria a vida o mort a partit únic en seu neutral contra el rival que acabi en segona posició la lliga (Olot o Manresa). Si guanya, el següent cap de setmana (14-15 de maig) es veurà les cares també en seu neutral amb el vencedor del San Cristòbal-Girona B, l’altre eliminatòria ja confirmada. Després de superar aquestes dues eliminatòries contra rivals catalans, el Sant Andreu s’enfrontaria a un rival de la resta de l’Estat en l’última i decisiva ronda el cap de setmana del 21 i 22 de maig.

Tots els partits de la UE Sant Andreu, arribi fins on arribi, es podran seguir en directe a Ràdio Trinijove, al 91.6 de la FM, a radiotrinijove.org i a Santandreuradio.com.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.