Programació especial sobre el 25-N

Noticies

Com és habitual des de fa anys, Ràdio Trinijove ha tornat a dedicar bona part de la seva programació d’aquesta setmana a la commemoració del 25 de Novembre, Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones.

A banda de l’activitat radiofònica, com cada 25 de novembre, la Fundació Privada Trinijove ha mostrat el seu compromís amb la plena igualtat de gènere i amb l’erradicació de tot tipus de violència contra la dona. A travès de les xarxes socials, va publicar aquest cartell commemoratiu:

La ràdio va sortir al carrer el matí del mateix 25 de novembre, Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. Vam estar amb el Grup de Dones de la Trinitat Vella i l’Associació Feminista Amigues de l’Olivera parlant dels actes commemoratius i reivindicatius a la Trinitat Vella i al districte de Sant Andreu i de la situació general respecte aquesta problemàtica. Ho vam poder escoltar en l’edició especial del programa informatiu ‘Què ha passat a la setmana?‘:

 L’edició del mes de desembre de l’espai Dona’t Ràdio, dirigit i presentat per Ana Montoro amb el suport de Guillem García, s’ha avançat fins la darrera setmana de novembre aprofitant el 25-N i el pont de la Setmana vinent. José Moreno, Rubén Arjona, Yolanda Benítez, Inma Castro i Kikus Flórez.

 A més, Ràdio Trinijove va tornar a participar a principis de mes al Transforma, esdeveniment organitzat per la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere al Parc del Fòrum dins el XVIIIé Fòrum de les Violències de gènere que va reunir més de 500 joves. Aquest va ser el programa realitzat des de l’estació lunar:

 D’aquesta manera, a Ràdio Trinijove hem reivindicat que no acceptem cap tipus de violència contra les dones i hem refermat el nostra compromís amb la igualtat compartit amb la Fundació Trinijove.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.