PROGRAMACIÓ ESTIU 2019

Noticies

Ara que han arribat les vacances és moment de disfrutar i relaxar-se i una fantàstica manera de fer-ho és a través de la PROGRAMACIÓ D’ESTIU DE RÀDIO TRINIJOVE!. L’estiu és un bon moment per gaudir i assaborir més els millors programes en directe realitzats al llarg de la temporada 2018-19, a més dels especials fets amb motiu d’esdeveniments i actes socials i/o lúdic-culturals importants al barri de la Trinitat Vella, al Districte de Sant Andreu i a la ciutat de Barcelona. Ens agrada fer ràdio dins de l’estudi, però ens encanta també sortir al carrer a fer ràdio en directe amb el caliu de la gent, i més si és per una causa social o lúdica.

Els divendres a la nit us proposarem reviure aquells festivals musicals que us han marcat per alguna raó, que no podeu oblidar. Amb bona música i bona companyia us farem passar d’allò més bé les nits de divendres.

Quins són els espais radiofònics en directe i els especials que podràs escoltar per primer cop o escoltar de nou però amb més plaer? Quins festivals d’estiu et faran rememorar els millors records de les nits d’estiu?

AQUÍ TENS LA PROGRAMACIÓ ESTIUENCA 2019!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.