Els programes arriben al final de la temporada

Noticies

En aquestes primeres setmanes del mes de juliol, la majoria de programes de Ràdio Trinijove han acabat la temporada radiofònica 2021-22 i han marxat de vacances fins a l’inici de la pròxima temporada al setembre.

Calaix de llibres, Espai de salut, Connexió Intercultural, Culturalia, Sintonía espiritual i Diversitats, entre d’altres espais de la casa, ja s’han acomiadat fins el setembre. L’inici de la pròxima temporada serà el dilluns 12 de setembre amb algunes novetats i sorpreses que anirem desvetllant a les nostres xarxes socials.

El passat 1 de juliol també vam realitzar l’última edició del programa Què ha passat a la setmana? repassant les notícies més destacades al nostre entorn d’aquestes darreres setmanes. Vam entrevistar una de les directores del festival Brunch in the park que s’està realitzant al barri aquest mes i després vam sortejar tres entrades dobles per a la nostra audiència.

 Alguns programes, Chispa Flamenca, De tu a tú o Adelante, seguiran en antena fins les darreres setmanes de juliol. D’altres programes de producció externa, com el musical Cocodril Club, no pararan en tot l’estiu.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.