Ràdio Trinijove, present un any més a l’Orgull de la Trini

Noticies

Dissabte 16 de juliol es va celebrar la III edició de l’Orgull de la Trini, una festa organitzada per entitats, equipaments i veins i veïnes del barri. Com en totes les edicions anteriors, Ràdio Trinijove va emetre un programa especial en directe amb entrevistes a algunes de les entitats participants i una taula rodona que va reflexionar sobre la doble reivindicació de la festa.

Al matí, totes les activitats van tenir lloc a la Plaça de la Trinitat. Tot i la intensa calor i alguns problemes tècnics que van fer que tot hagués de començar una mica més tard, Ràdio Trinijove va obrir el festival amb el programa de ràdio en directe des de l’escenari central de la Plaça. Tina Recio, d’I-Vaginarium; Miquel Palau, de FLG – Associació Famílies LGTBI i Joan Cases, de la Fundació Enllaç, van ser els protagonistes de la primera part del programa. Posteriorment, vam moderar una interessant taula rodona amb la participació de Marta Vallejo (Memòria Viva), José Martínez (Acció Perifèrica) i Pablo Ramos (activista). Pots recuperar el podcast del programa en qualsevol moment aquí:

La festa va continuar amb activitats infantils, monòlegs i bingo musical. A la tarda, es va fer una rua fins a la Llosa del Metro, on es va celebrar el pregó, el show de la Trini Drag Race i l’actuació de Marikarmen Free. Des de la ràdio, volem donar la nostra enhorabona a totes les persones, entitats i equipaments que s’han implicat en l’organització d’aquesta gran festa popular i reivindicativa.

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.